Діти Пугачової і Галкіна ростуть у достатку / instagram.com/statekremlinpalace

Ліза і Гаррі Галкіни 18 вересня відзначили шестиріччя. Незважаючи на ніжний вік, діти Алли Пугачової вже відвідують найкращі навчальні заклади, при цьому вивчаючи кілька мов.

Журналісти "СтарХіт" дізналися, скільки ж витрачають знамениті батьки на розкішне життя малюків.

Алла Пугачова і Максим Галкін ще в 2015 році віддали малюків в один з найкращих садочків Москви. Елітний навчальний заклад «Кіт у чоботях» розташовується неподалік від селища Грязь, де проживає зіркова пара.

Відео дня

В садку дітей навчають англійської та французької, попутно влаштовуючи уроки балету, хорового співу та хореографії. Навчання в установі коштує зірковій парі приблизно 195 тисяч рублів (понад 74 тисячі гривень) на одну дитину.

«У звичайні дні Лізу і Гаррі вранці привозять няня з водієм, – розповіли співробітники «Кота в чоботях». — А коли ми влаштовуємо заходи, Алла Борисівна і Максим приїжджають особисто, зазвичай їх супроводжують кілька охоронців. Дивляться разом з іншими батьками вистави, спілкуються з усіма діточками, хвалять і своїх, і чужих».

Читайте такожАлла Пугачова з'єднання явилася в короткій сукні на сімейному відео

Крім того, за Лізою і Гаррі регулярно доглядає ціла армія помічників.

Так, у кожного з малюків є своя няня. Співробітниці цілодобово перебувають поруч з дітьми і проживають у знаменитому замку зіркової пари. Їхні послуги обходяться приблизно в 100 тисяч рублів (38,3 тис. грн) щомісяця.

Крім цього, особняк подружжя регулярно відвідує педагог, який родом з Франції. Він дає малюкам додаткові мовні уроки, а послуги фахівця коштують близько 100 тисяч рублів на місяць (38,3 тис. грн).

Якщо ж Ліза і Гаррі йдуть на світський захід, то супроводжують їх охоронці. Журналістам вдалося дізнатися, що в штаті зіркової сім'ї не менше п'яти охоронців, кожен з яких отримує непогану платню.

Ну, а в дитячий сад п'ятирічних спадкоємців співачки і гумориста відвозить особистий водій, який стежить за тим, щоб з діточками нічого не трапилося у дорозі.

Зіркове подружжя неодноразово підкреслювало, що для них важливн здоров'я малюків, тому акцент в їхньому раціоні зроблений на здорову їжу.

Раніше співачка Алла Пугачова у вбранні оранжевого кольору на новому фото викликала хвилю обговорень своєї зовнішності в мережі.