Заворотнюк хвора на рак / фото Mash

Рідні російської актриси Анастасії Заворотнюк прокоментували нові чутки про її смерть.

Листування з такою інформацією сім'ї "прекрасної няні" надіслала журналістка, а тій в свою чергу розповіла знайома. Вона стверджувала, що один зі співробітників лікарні, де лікується артистка, розповів про смерть Заворотнюк, передає "КП".

Сім'я актриси цю інформацію спростувала й тепер намагається знайти медперсонал, який шпигує за зіркою серіалу "Моя прекрасна няня" і, крім того, розголошує конфіденційну інформацію.

Відео дня

Читайте такожЗ'явилися подробиці про стан онкохворої Заворотнюк

"Це все за межею етики, здорового глузду і людяності. Так, люди так не чинять. Так можуть чинити тільки істоти нижчої ланки. Якщо комусь раптом дуже нудно жити без "смажених фактів", тоді, може, просто варто зайнятися своїми близькими, потурбуватися про їхнє здоров'я і благополуччя? І головне - ні, це неправда! Всім небайдужим знову дякуємо за ваші молитви й добрі слова! P. S. Ми передамо цей скрін у клініку, на яку посилається "поінформоване джерело". Дуже бажаємо з'ясувати, хто з персоналу є автором цієї гидоти", - зазначили близькі Заворотнюк.

Також сім'я актриси прокоментувала чутки про те, що її чоловік Петро Чернишов давно хоче розлучення, але не може поки піти через її хворобу.

"Ми хочемо побажати всім, щоб у кожного з вас у житті була людина, яка буде з вами й в радісні моменти, яких у Насті та Петра було вже багато і буде ще більше, і в непрості часи, які треба пережити разом", - повідомили рідні актриси.

Вони також наголосили, що друзі їхньої сім'ї не можуть поширювати такі чутки.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів.