Лорак знову вразила фанатів зовнішністю / фото instagram.com/anilorak/

Образи Ані Лорак викликають масу обговорень в мережі, люди діляться абсолютно різними думками.

Українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і працює в Росії, часто ділиться з підписниками в Instagram новими знімками. Артистка підкорює фанатів своїми образами, а також залучає інших користувачів, які знаходять у зовнішності співачки вади.

Читайте такожАні Лорак здивувала спортивним "луком" (фото)

Відео дня

Цього разу Кароліна показала в розділі Сторіс в Instagram цілу серію фото і відео, на яких позувала в новому образі. Зірка приміряла блискуче плаття сріблястого відтінку з пікантним вирізом на спині і з боків. Обтисла сукня середньої довжини вигідно підкреслила форми артистки, які вона з задоволенням продемонструвала.

При цьому Лорак похвалилася не тільки вбранням, але ще й зачіскою - зірка вирішила укласти волосся в м'які локони.

Пізніше вона представила фото підготовки до заходу, на якому і показала в деталях свій макіяж і зачіску.

«Сьогодні найкращий день! Кожен день у нас є можливість стати кращим, добрішим і красивішим. Як ви займаєтесь саморозвитком?», – пише Лорак під новим постом.

А ось що відповідають користувачі Instagram:

«Кароліна, вам 18???? як так??? 😂🔥❤️ офігенна», «Дивимося на таку красу як ти 😍 і стаємо кращими і добрішими», «Сьогодні будемо дивитися і захоплюватися вами😍🔥», «Сооолнышко😍Ви прекрасні💥», «Кароліна ви завжди красиві, будьте щасливі, дуже приємно вас бачити щасливою. Я сиджу поки-що вдома, а в понеділок в школу!💗», «Розвиваємо в собі вміння любити, творити і не переживати завдяки вам. Спасибі за енергію та натхнення ❤️❤️❤️❤️», «Чому рекламників ніхто не банить?)».