Скріншот

Співачка Ані Лорак випадково показала татуювання на інтимному місці. Уважні шанувальники змогли розгледіти чорно-білий малюнок на відео, яке Ані опублікувала в особистому профілі в Instagram.

Читайте такожГаряча штучка: Лорак в екстравагантному міні розбурхала мережу (фото)

Минулого вечора народна артистка України з'явилася на заході Ігоря Крутого в ефектній і досить відкритій сукні. Завдяки глибокому вирізу на ребрах фанати змогли розгледіти малюнок, який ретельно приховували.

Відео дня

З'ясувалося, що насправді татуювання досить мініатюрне і виконане в класичному стилі. Розміщується воно під лівою груддю неподалік від верхнього ряду ребер.

Скріншот відео сторіс Лорак / instagram.com/anilorak/

Про те, що Лорак набила перше тату, стало відомо ще влітку. Аудиторія помітила зміни під час зйомок кліпу «Я тебе чекала». Тоді серед шанувальників почалися суперечки – справжнє татуювання чи тимчасове. Зараз стало зрозуміло – малюнок довговічний. Деякі припускають, що зображення символізує любов Лорак з Єгором Глєбом, але чи це так – ні сам Єгор, ні Ані не говорять, відзначають «7 днів».

Не виключено, що коли-небудь слідом за першим татуюванням з'явиться і друге – тату-майстри запевняють, що, погодившись на це в перший раз, зупинитися буває проблематично.