Анна Різатдінова з Олександром Прохоровим посіли друге місце у фіналі Танців з зірками / фото instagram.com/anna_rizatdinova/

Українська гімнастка Анна Різатдінова прокоментувала свою поразку у фіналі проєкту "Танці з зірками". 

Як відомо, у танцювальному шоу за підсумками оцінок суддів та голосів глядачів перемогу здобула пара Ксенії Мішиної та Євгена Кота. У своєму Instagram Різатдінова, яка танцювала разом з Олександром Прохоровим, прокоментувала фіаско на "Танцях".

Читайте такожТанці з зірками: хто залишив шоу за крок до фіналу (відео)

Відео дня

"Мені як спортсменці звичайно ж дуже складно програвати. Але і в той же час, я розумію, що наше срібло на вагу золота! Знаєте, таке повне задоволення зараз, тому що розумію, що ми зробили все, що від нас залежало", - написала Анна.

Вона також додала, що й не думала, що їм з Олександром вдасться дійти до фіналу, оскільки "спортсменів не знають в нашій країні". Разом з тим Різатдінова подякувала всім, хто голосував за їхню з Прохоровим пару.

Нагадаємо, що минулої неділі, 24 листопада, відбувся грандіозний фінал проєкту "Танці з зірками". За крок до перемоги були три пари: Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, Ксенія Мішина та Євген Кот і Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Врешті перемогу зуміли здобути Євген Кот та Ксенія Мішина

Хто переміг на Танцях з зірками: відео