Олексій Панін та Дана Борисова / фото: vokrug.tv

Скандальний актор Олексій Панін назвав «дном» російські засоби масової інформації, які поширили інформацію про те, що російська телеведуча Дана Борисова вагітна від актора.

Гнівний пост Олексій Панін написав в Instagram.

“Пі***ц!!! Те, що російські ЗМІ - це «ДНО», ніхто з нормальних людей давно не сумнівається, але я досі не перестаю дивуватися їх хамству і наглості», - написав Панін.

Відео дня

Улюблений актор Путіна зізнався, що дізнався про «вагітність» Дани Борисової з новин.

Читайте також"Дівчинка-шкуродерка": Панін у ванній записав відео з собакою

«Сьогодні, зі стрічки новин я дізнався, що Дана Борисова вагітна від мене, це перше. Друге це те, що я опух від пияцтва і став схожий на бомжа. А третє, що я, виявляється, намагався втекти з Росії, щоб сховатися від мільйонних боргів! Ви єб***ті?! Це я до вас звертаюся, журналісти! Перед тим, як щось писати ви, с**а, хоч перевіряйте!» - написав Панін.

Актор Олексій Панін був здивований тим, звідки взагалі взялася інформація про вагітність Дани Борисової.

«Я не повинен цій державі жодного рубля! Я віддав за борги свою машину BMW. Дану Борисову за останні 7 років я бачив один раз, і це було 4 дні тому! Як ви, б**ді, визначили, що вона вагітна! Ви у своєму розумі! А з приводу мого зовнішнього вигляду, я навіть говорити не хочу! Очі розкрийте полуд***ки!» - написав актор.

Також Панін пожартував, що нібито «побічно причетний до мінування Тверського районного суду міста Москви».

Пиздець!!! То що Російські ЗМІ це «ДНО» ніхто з нормальних людей давно не сумнівається, але я досі не перестаю дивуватися їх хамства і наглості. Сьогодні, стрічки новин я дізнався що Дана Борисова вагітна від мене, це перше. Друге це те, що я опух від пияцтва і став схожий на бомжа. А третє, що я виявляється намагався втекти з Росії що б сховатися від мільйонних боргів! Ви ебанутые????!!!!!! Це я до вас звертаюся, журналісти!!!! Перед тим як щось писати ви, сука, хоч перевіряйте! Я не повинен цього державі ні одного рубля! Я віддав за борги свою машину BMW. Дану Борисову за останні 7 років я бачив один раз і це було 4 дні тому! Як ви, бляді, визначили що вона вагітна! Ви в своєму розумі! А з приводу мого зовнішнього вигляду я навіть говорити не хочу! Яке обличчя, по вашому має бути після уколів???!!!!💉 Слова ботокс , філлери не чули????!!!!😂😂😂 ДЕ ВИ, ТВАРЮКИ, КОЛИ Я ПРОШУ ДОПОМОГТИ ХВОРИМ ДІТЯМ❗️❗️❗️ @k_kru 👶 @polinka_kolibri 👶 P. S. А ще я побічно причетний до мінування Тверського районного суду міста Москви, тому що мене бачили поруч з ним.💣 #АлексейПанин #панін #ЗМІ #российскиесми #дно #лож #брехня

A post shared by А Панін (@actor_ap) on

Як повідомляв УНІАН, раніше Олексій Панін опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, на якому він прив'язує свою дочку ременем до батареї за те, що вона влаштувала безлад у квартирі.