Актори виконують ролі у фільмі Палмер \ Інстаграм celebritydramaaa

Популярний американський співак і актор Джастін Тімберлейк, якого нещодавно застукали за ніжностями з актрисою Алішею Вейнрайт, порушив мовчання і прокоментував прикрий інцидент.

Читайте такожУ Мережу виклали фото Джастіна Тімберлейка з ймовірною коханкою

На своїй сторінці у Іnstagram 38-річний виконавець опублікував пост, в якому розкаявся за скоєне. "Я намагався триматися подалі від пліток стільки, скільки міг. Але заради моєї сім'ї я повинен розвіяти чутки, які завдають болю людям, яких я люблю. Кілька тижнів тому я сильно помилився у своєму рішенні, але дозвольте мені уточнити: між мною і моєю колегою нічого не було. Я надто багато випив в той вечір і шкодую про свою поведінку. Це не той приклад, який би я хотів подавати своєму сину", - зазначив артист в повідомленні.

Відео дня

Також Джастін публічно вибачився перед дружиною Джесікою Біл за свою поведінку. "Я приношу вибачення своїй прекрасній дружині і родині за те, що я поставив їх в незручну ситуацію, і зараз я намагаюся знову бути кращим чоловіком і батьком, наскільки можу", - написав співак, зазначивши, що продовжує працювати над стрічкою "Палмер" і мріє, щоб цей фільм вийшов цікавим.

Як повідомляв УНІАН, саме після зйомок "Палмера", де Тімберлейк і Уейнрайт грають закоханих, вони були застукані зненацька в одному із закладів Нового Орлеана.