Марія Юмашева / Instagram

У ЗМІ з'явилася інформація, що відомий російський футболіст, форвард «Локомотива» Федір Смолов запропонував 17-річній внучці Бориса Єльцина одружитися. Представники спортсмена спростували інформацію про весілля.

Читайте такожВіктор Павлік одружується з 25-річною коханкою (відео)

Як повідомляє 7days, через кілька днів після того, як 30-річний футболіст нібито підтвердив свій роман з онучкою Єльцина Марією Юмашевою, з'ясувалося, що їхні стосунки почалися вже давно. Нібито спортсмен весь цей час чекав, коли дівчина подорослішає, і публічно зізнався у своїх почуттях.

Відео дня

Підписники Instagram-аккаунта футболіста різко розкритикували рішення Смолова нібито одружитися на неповнолітній.

«Ого, онучка Бориса Єльцина. Але ж вона школярка, 17 років»; «17 років – це ж зовсім дитя»; «Не знала, що Федір Михайлович любитель відпочивати з неповнолітніми»; «Коротше, на любителя дитячого садка»; «Ну, їй 17 і 17, особиста справа кожного»; «Федя, пам'ятай про історію з Шуригіною»; «Федір по ходу на зону захотів слідом за Кокоріним та Мамаєвим, тільки стаття буде куди серйознішою»; «Федя, внучці Єльцина всього 17 років. Закон для тебе не писаний, чи що?» - обурювалися вони.

Фото: Fedor Smolov/Instagram

За даними видання, весілля вони планували зіграти, коли внучці Бориса Єльцина виповниться 18 років.

Втім, як повідомляє MK.RU, представники Смолова не підтверджують повідомлення про майбутнє весілля форварда з Марією Юмашевою.

"Мабуть, хтось вирішив, що якщо Федір виставив фото, то справа йде до весілля. Більше нічого за цими повідомленнями немає", - прокоментував цю інформацію кореспонденту "МК-Спорт" один з представників Смолова.

29-річний Федір Смолов у 2013-2015 роках був одружений на моделі Вікторії Лопирьовій. Пізніше в різний час повідомлялося про його романи з моделями Мірандою Шелія, Софією Нікітчук і Юлією Левченко.

17-річна Марія Юмашева є дочкою Тетяни і Валентина Юмашевих, по материнській лінії вона є онучкою Борису Єльцину.