З гордістю повідомляю що схудла, нарешті 😁🙏🏼 з-за важкого графіка і недосипу був гормональний збій, мені навіть гінеколог прописала мелаксен пити і намагатися побільше спати😬, по приїзду на острів дуже допомогла @ivasserman - налагодити харчування, і геніальний «вакуум», якому я не надавала значення раніше🙏🏼🙏🏼🙏🏼за що тобі велике і безмежне спасибі!😌 По приїзду клянуся і обіцяю ходити на спорт, і нормально спати, тому що так як в грудні я не распухала ще ніколи 😰😭🙈 все-таки організм штука складна, щось йому не подобається і він починає творити чудеса, в переносному сенсі звичайно ж(( але тепер я знову нормальна, чому безмежно радію!))) ура! Фото з нашого Бабл готелю, якщо цікаво, пишіть внизу, розповім детально про те, варто чи, як там, і всі наші враження)))

Публікація від ASTI (@astiselfmade)

Схудла солістка групи Artik & Asti похвалилася фігурою. Дівчина зуміла налагодити харчування і, нарешті, розслабитися після напруженого передсвяткового графіка.

Відео дня

Про це пише "СтарХіт".

Читайте також"Любов моя": Лобода заінтригувала інтимним фото в Instagram

За словами Анни, за кілька днів на березі Індійського океану їй вдалося пристойно схуднути. Дзюба продемонструвала дописувачам підтягнуті форми і пообіцяла, що після повернення додому буде і далі підтримувати фігуру в належному вигляді, ходити в спортзал і стежити за здоров'ям.

«З гордістю повідомляю, що схудла, нарешті. Так, як в грудні, я не распухала ще ніколи. Все-таки організм штука складна, що йому не подобається і він починає творити чудеса, в переносному сенсі, звичайно ж. Але тепер я знову нормальна, чому безмежно радію!» - поділилася з шанувальниками виконавиця.

Як повідомляв УНІАН, солістка української поп-групи Artik & Asti Анна Дзюба виходить заміж за 40-річного російського бізнесмена.