Леді Гага / REUTERS

З моменту розставання Леді Гаги з Крістіаном Каріно шанувальники співачки гадали, з ким же тепер вона зустрічається. І ось нарешті таємне стало явним.

Відео дня

Минулі вихідні Гага провела в Маямі: спочатку вона виступила на одному з концертів, що передують головному шоу неділі - 15-хвилинний перформанс Дженніфер Лопес і Шакіри в перерві між таймами, після чого вирушила на сам матч з мамою і новим коханим. 

Читайте такожШакіра і Дженніфер Лопес звели публіку з розуму феєричним виступом на Super Bowl (фоторепортаж, видео)

До речі, співачка виглядала дуже епатажно з довгим рожевим волоссям, величезними віями та в сукні у велику сітку.

Папараці зобразили момент пристрасного поцілунку між нею і таємничим незнайомцем на балконі їхнього готельного номера в Маямі, а вже через кілька годин кореспонденти Page Six опублікували коротке досьє на чоловіка, пише Hello!

Новий бойфренд Гаги - випускник Гарварду, який зараз працює виконавчим директором (CEO) компанії Parker Group. Її, у свою чергу, очолює співзасновник соціальної мережі Facebook Шон Паркер. Також журналісти з'ясували, що Гага і Поланскі познайомилися в грудні на вечірці з нагоди дня народження Шона Паркера в його будинку в Лос-Анджелесі. І, імовірно, тоді між ними й виникла хімія.