Пітерс розповів, що купив Андерсонй новий гардероб / jetsetter.ua

Екс-чоловік Памели Андерсон Джон Пітерс, з яким вони були одружені всього 12 днів, зробив несподівану заяву.

Читайте такожПамела Андерсон заявила про розлучення після 12 днів шлюбу

74-річний кінопродюсер, в розмові з журналістами видання Page Six заявив, що він старий дурень і їхній шлюб з Пем зробив його банкрутом, а також звинуватив екс-кохану у брехні, передає ТСН. "Немає більшого дурня, ніж старий дурень", - заявив Пітерс.

Відео дня

За словами чоловіка, він незадовго до укладення шлюбу закрив всі старі борги Памели в якості подяки за те, що вона буде з ним.

"Я прийняв її у своєму житті з розпростертими обіймами і любов'ю, оскільки багато років піклувався про неї. Що вона мала на увазі під контролем... Я оплатив її рахунку, оскільки вона була на мілині. Я купив їй новий гардероб", - зізнався Джон.

Також продюсер зазначив, що сама Андерсон запропонувала йому одружитися, хоча на той час він був заручений з іншою. Проте оскільки він все життя мріяв про неї, кинув усе заради їхніх відносин.

"Коли вона написала мені, що хоче вийти заміж, здійснилася моя мрія, хоча я був заручений з іншою жінкою. Я кинув усе заради Пем. У неї було майже $200 тис. боргів, які вона ніяк не могла погасити, тому я їх оплатив, і за це вона мені так "віддячила", - сказав Джон.