Єву Ельфі номінували на "Відкриття року" за версією Pornhub / the-village.ru

Порноактриса Єва Ельфі і її партнер Адам Оцелот, які знімають аматорські ролики та вже встигли стати популярними на Pornhub, розповіли, як торік після церемонії Pornhub Awards «імпульсивно» вирішили одружитися.

Про це пише The Village.

Читайте такожЗірки порно підкорили глядачів Тижня високої моди (відео)Дешеві кільця, церемонія в каплиці за 50 доларів, величезний афроамериканець в ролі пастора – все виглядало так, ніби вони вирішили зняти черговий порноролик.

Відео дня

«Їй це було важливо, що у неї таке було. Церемонія, захід сонця, Вегас», – зазначив Адам.

«Я, як будь-яка дівчинка, типу, звичайно, мріяла про весілля. Але нам не хотілося їдальню збирати, родичів 100 тисяч осіб. Навіщо все це? У нас було романтично і з ентузіазмом. Не знаю, як у казці? Це мій чоловік. Раз він одружився на мені, значить, все це не просто так», – додала Єва.

Зазначається, що Єва була першою і донині залишається єдиною, з ким у Адама був секс. Він розуміє, що залежить від неї більше, ніж вона від нього: «Я не думаю про це. Може, це рожеві окуляри, але мені здається, що ми разом, як Бонні та Клайд, назавжди... Може бути, ми занадто молоді та дурні, щоб зрозуміти: «Е***ь, п****ц, що ми зробили?». Друзі часто запитують, мовляв, а що буде потім: «Як ви влаштуєтеся на роботу? – весь час якийсь «потім». А ми живемо зараз... Ми самураї, без мети, важливий тільки шлях».

Перший ролик став абсолютним хітом Pornhub і набрав 53 мільйони переглядів, це третій найпопулярніший ролик 2019 року взагалі. Крім того, Єву Ельфі номінували на «Відкриття року» за версією Pornhub — кілька місяців вона трималася на першому місці в категорії Amateur.

Раніше УНІАН писав, як найпопулярніша актриса на Pornhub розповіла про страхи і проблеми з бойфрендами.