Райлі Рід не радить зніматися в порно / postmodernism

Найпопулярніша порноактриса 2017 і 2018 року, а також найпомітніша порноактриса 2019 року на Pornhub Райлі Рід розповіла про проблеми у відносинах з родиною і страхи перед майбутнім через кар'єру.

Вона опублікувала ролик про це на своєму YouTube-каналі.

Читайте такожВід порноактриси до письменниці: Саша Грей святкує 31 день народження (відео)«Я зустрічалася з настільки невпевненими в собі чуваками, що посеред побачення вони уточнювали, чи пам'ятаю я їхнє ім'я. І таке відбувалося не раз. А один чувак зовсім заявив, що змусить мене піти з порно – і це на третьому побаченні. Наскільки треба бути нахабним, щоб зажадати від мене піти з моєї роботи. Одного разу ми зустрічалися з хлопцем два роки, та основною проблемою у стосунках був той факт, що я займаюся порно. Лише після нашого розставання він зізнався, що іноді йому навіть не хотілося цілуватися зі мною», – розповіла дівчина.

Говорячи про відносини з членами сім'ї, Райлі Рід заявила, що з багатьма з них вона не розмовляє.

«Я втратила свою сім'ю. Я не розмовляю з моїми братами та сестрами. Вони або намагаються використати мене, або, як батько, не хочуть бути поміченими в моїй компанії», – сказала вона.

На питання, чи варто йти зніматися в порно, Рідлі відповіла негативно: «Це реально ускладнює твоє життя. Ти просто виставляєш себе на нескінченне засудження людьми. І тобі просто має бути норм з тим, що будь-хто кожен день буде шеймити тебе. Тобі просто має бути норм. Через порно я не хочу мати дітей, просто тому, що я не хочу, щоб вони зіткнулися з цькуванням через їхню матір».

Також дівчина поділилася, що найстрашнішим для неї в роботі є перевірки на ВІЛ.

«Це п****ь як страшно. Тому що, якщо у когось щось знайшли, вся індустрія зупиняється. Немає ніякої роботи, нічого, тільки нескінченні здачі аналізів. І не дай бог, ти потрапиш у карантин (коли один з акторів захворів, і всі його партнери повинні здати аналізи на додаткову перевірку). Це дуже страшно. На щастя, зі мною такого не було», – заявила вона.

Раніше УНІАН повідомляв, як Pornhub підбив підсумки року, і стало відомо, що найчастіше українці дивилися.