Герцогиня Кембриджська Кетрін здійснила візит на ферму The Ark в Ньютаунардсі в Північній Ірландії.

Відео дня

Герцогиня була зображена фотографами разом з альпакою, судячи з фото, Кетрін перебувала в захваті і багато усміхалася. Візит герцогині запланований в рамках ініціативи про виховання наступного покоління дітей, яка називалася: "П'ять головних запитань про дітей молодше 5 років", пише ТСН.

Читайте такожКейт Міддлтон вийшла у світ у "старій" сукні (фото)

Під час цього візиту герцогиня Кетрін продемонструвала досить лаконічний і повсякденний образ. На ній була куртка від бренду Barbour в якій герцогиня вже неодноразово з'являлася на публіці. Також на Кейт сьогодні блакитний светр з горловиною, чорні джинси-скіні і теж улюблені чоботи від Penelope Chilvers вартістю 630 доларів. У вухах у герцогині золоті сережки у вигляді пелюсток, на обличчі легкий макіяж, а волосся укладене гарними кучерями. 

В рамках цієї зустрічі фотографувалася герцогиня не тільки з альпакою, але і з дітьми. На цих знімках вона, як завжди, мала веселий і дуже завзятий вигляд. 

Цей візит герцогині Кетрін не був анонсований напередодні.

Раніше, як повідомляв УНІАН, герцогиня в компанії чоловіка принца Вільяма, а також принца Чарльза і герцогині Корнуольської відвідала Національний військовий реабілітаційний центр Стенфорд Хол в Лафборо. На захід герцогиня одягла аутфит зі змістом.