Ольга Бузова примірила костюм з секс-шопу / Бузова/Instagram

Російська співачка Ольга Бузова на День святого Валентина примірила еротичний костюм медсестри і шокувала шанувальників.

Фотографію з вбиральні Бузова виставила на своїй сторінці в Instagram.

Таким чином телеведуча привітала свого хлопця з Днем всіх закоханих.

Відео дня

Читайте такожРосійська співачка Бузова влаштувала скандал в літаку під час пошуків товариша по чарці (відео)

На знімку співачка в короткій сукні поправляє підв'язку на стегні. Ольга Бузова доповнила наряд глибоким декольте, білими панчохами в сітку і чепчиком з червоним хрестом. Артистка стала на високі підбори, щоб підкреслити довжину ніг.

Під постом Бузова запитала коханого Давида Манукяна, чи сподобався йому сюрприз. Співачка привітала 20-мільйонну аудиторію підписників з святом святого Валентина та побажала їм щирої любові.

Однак вони негативно відгукнулися про відверте вбрання Бузової:

«Чому б не викласти ще ваш секс?», «Подобається образ дешевої шал*ви - далеко на ньому не протягнеш, розуму немає зовсім», «Навіщо таке викладати?», «Ну виклала б ще сценарій, осліха», «Нахр*на це показувати на всю країну?», «Зараз би на 20-ти мільйонну аудиторію запитати, чи сподобалися поє*бушки», Жах просто це треба було при собі залишити, а не на загальний огляд виставляти ці ігрища!», «Порно-модель», «Навіщо викладати такі речі?! Не любов, а показуха якась», «Як дешева стрипуха», «Що за розпуста?».

Бузова/Instagram