Сальма Хайєк / REUTERS

Голлівудську зірку Сальму Хайєк, яка негайно покинула вечірку "Оскара" і поїхала в лікарню, днями звинуватили в захопленні ботоксом.

Читайте такожВайнштейн виплатить $25 мільйонів жінкам, які звинуватили його у домаганнях

53-річна актриса на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок з відпочинку, на якому позувала без косметики. Однак фото, зроблене на тлі пальм і океану, викликало хвилю обговорення серед передплатників зірки.

Відео дня

Так, деякі шанувальників Сальми засумнівалися в природності краси артистки: "Занадто багато ботоксу. Тобі це не потрібно", - заявив один з користувачів і багато хто підтримав його коментар.

Хайєк, в свою чергу, вирішила відповісти коментатору. "У мене поки немає ботоксу, але дякую за пораду. Можливо, як раз прийшов час", - заявила зірка.

#wind #aire

Допис, поширений Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Проте віддані фани почали відмовляти знаменитість, заявляючи, що вона і так розкішно виглядає.

"Ще не час. Можливо, років через 20", "Ти виглядаєш чудово", "З кожним днем стаєш все прекрасніше", - заспокоїли зірку підписники.

Нещодавно Сальма Хайєк поділилася цікавою історією, як у неї перед церемонією "Оскар-2003" репнула сукня, передає ТСН. Однак виручила її в такій делікатній ситуації оскароносна зірка Рене Зеллвегер.