Світлана Лобода показала розтяжку / фото instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і виступає в Росії, показала нові фото з подорожі, приголомшивши шанувальників стрункою фігурою і розтяжкою.

Читайте такожПовністю рожева MARUV в образі ляльки вразила прихильників (фото)

На знімках, опублікованих в Instagram Лобода позує на тлі гір. Співачка одягнена у спортивний костюм, кросівки і стьобану жилетку.

Відео дня

На одному з фото Лобода сидить в позі лотоса, зображуючи медитацію. На іншому знімку співачка продемонструвала хорошу розтяжку і вміння тримати рівновагу: стоячи на краю обриву Лобода підняла одну ногу вгору, а на іншій продовжувала стояти на кам'яному парапеті. На третьому фото співачка сидить широко розставивши ноги і дивлячись у камеру.

фото instagram.com/lobodaofficial

"Не важливо де ти. Просто кайфуй і отримуй задоволення від усього, що тебе оточує. Світ такий гарний", - підписала фото Лобода.

"Світ красивий, але ви красивіше"; "Дівчинка спіймала позитив"; "Офігенна"; "На цих фото все ідеально"; "Яка розтяжка"; "Ось це розтяжка"; "Худенька дуже, кроси огроменні!"; "Це супер. Волочкова навіть позаздрить"; "Яка ж ви худенька", "Як у Волочкової розтяжка", - писали підписники в коментарях до посту.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода шокувала шанувальників новим кліпом за мотивами фільмів жахів.