Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

Користувачі соцмереж розкритикували Меган Маркл, яка напередодні разом з принцом Гаррі відвідала в Лондоні церемонію вручення нагород Endeavour Fund Awards.

Як повідомляє видання Daily Express, невдоволення фанатів королівської родини викликало відео, на якому Меган і Гаррі розмовляють з гостями. В один з моментів Меган, протиснувшись між чоловіком і жінкою, з якою він розмовляє, кладе Гаррі руку на плече і фактично відштовхує його в бік. Принц при цьому відступився, поспішно пропускаючи дружину вперед.

Читайте такожПерший вихід після Megxit: Меган Маркл і принц Гаррі підкорили публіку ефектною появою в Лондоні (фото, відео)

Відео дня

Автор відео, королівський кореспондент Ребекка Інгліш підписала ролик: «Знайомий прояв прихильності Меган і Гаррі на публіці сьогодні ввечері».

Однак не всі згодні з таким формулюванням.

«Це зовсім не прояв прихильності на публіці. Це Меган перериває розмову, відтягуючи Гаррі назад, щоб вона могла пройти перед ним... Мені все одно, це їх шлюб... Але відео — цілком виразне. Не вводьте в оману і не намагайтеся підсолодити таблетку», — написав один з користувачів.

«Я просто очам своїм не можу повірити. Як грубо!», «Вона завжди проштовхується вперед», «Я перша! Я перша!» — писали в коментарях.

«Дивіться, як Меган управляє Гаррі... Рука на спині означає: „Забирайся з мого шляху. Дай сконцентрувати увагу на мені“. І добре натренований Гаррі робить те, що йому говорять», — іронічно написала в Twitter британська журналістка і телезірка Кеті Хопкінс.

Експерт з мови жестів Джуді Джеймс заявила виданню Daily Mail, що в цей вечір перед глядачами постала інша версія Меган — більш відповідна шоу-бізнесу, з яскравим макіяжем, обтислою сукнею і блискучою посмішкою. Гаррі виглядав щасливим і гордим дружиною. І вони всіма силами намагалися посилати публіці сигнали про те, що вони як і раніше закохані одне в одного, задоволені ситуацією і знаходяться в повній злагоді.