Ілюстрація / REUTERS

Голлівудський актор Орландо Блум, який переніс весілля з Кеті Перрі через коронавірус, розповів про життя до зустрічі з коханою.

Знаменитість зізнався, що до знайомства зі співачкою був нещасним. Аби налагодити стосунки із протилежною статтю, Блум вирішив дослухатися до поради друга, серфера Лейрда Гамільтона та відмовитися від сексу. Про це він розповів у інтерв’ю виданню The Sunday Times.

"Він сказав мені: "Якщо ти хочеш серйозних стосунків, утримуйся протягом декількох місяців, це допоможе розібратися у собі. Це позбавить від ідеї йти на вечірку і думати: "З ким я познайомлюсь сьогодні?". І раптом я усвідомив, що можна мати стосунки з жінкою, яка тобі просто подруга", – поділився актор. 

Відео дня

Читайте такожСпівачка Alyosha вагітна втретє - ЗМІ

Спершу Орландо вирішив не займатися сексом всього три місяці. Втім, актор помітив, що суттєво змінив ставлення до жінок, тому вирішив продовжити термін до шести місяців. Також він додав, що пів року не мастурбував та не дивився порно, оскільки вважає, що фільми для дорослих негативно діють на стосунки, сексуальне життя та лібідо.

"Це було божевіллям. Не думаю, що це здорова поведінка. І саме таке ставлення я не можу рекомендувати. Потрібно постійно тримати свій статевий орган в тонусі", – зізнався Блум. 

Період утримання завершився саме на момент знайомства Орландо із Кеті Перрі.

Як повідомляв раніше УНІАН, пара Кеті Перрі та Орландо Блум скоро стануть батьками.