Кейт Міддлтон і принц Вільям продовжують ходити на роботу, попри те, що старші члени королівської сім'ї давно самоизолировались з-за коронавіруса.

Про це інформує РБК-Україна з посиланням на Daily Mail.

Вчора герцоги Кембриджські відвідали колл-центр служби швидкої допомоги в Лондоні, Кройдон, де поспілкувалися з диспетчерами і черговими лікарями. Вони подякували співробітників центру за самовіддану роботу під час пандемії коронавірусу.

Читайте такожКоролівський карантин: діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон переходять на дистанційне навчання через коронавірус

Під час візиту герцоги Кембриджські показали, як обробили руки дезинфікуючим засобом перед тим, як поспілкуватися з працівниками станції швидкої допомоги. Кетрін і принц Вільям ще раз нагадали про важливість дотримання профілактичних заходів у непростий для всього світу час: залишатися вдома при перших симптомах застуди, мінімізувати контакти з людьми і т. д.

Навіть для того, щоб сфотографуватися, вони намагалися перебувати на відстані.

Для виходу в світ стильна Кетрін вибрала лілово-рожевий брючний костюм.

Герцогиня Кембриджська віддала перевагу двобортному блейзеру від Marks & Spencer, вартістю близько 175 доларів і вузьким брюкам зі стрілками (105 доларів), повідомляє Радеѕіх. Кетрін довершила діловий образ сірими човниками від Hugo Boss. До речі, зовиця Кейт Мідллтон, Меган Марк – також велика шанувальниця бренду Marks & Spencer, вона навіть включила сукню британської марки в свою благодійну колекцію для Smart Works минулого року.

Як повідомляв УНІАН, діти герцогів більше не ходять в школу і знаходяться на карантині вдома.

Раніше УНІАН повідомляв, що Єлизавета II покинула Букінгемський палац через коронавірус. Якщо ситуація ще більше погіршиться, Єлизавету та її 98-річного чоловіка принца Філіпа помістять на карантин у Сандрингем.