Королева Єлизавета II покинула Лондон / фото instagram.com/british.royals/

Королева Єлизавета II залишила Букінгемський палац в Лондоні і вирушила у Віндзорський замок, щоб дистанціюватися від пандемії коронавірусу. 

Очевидно, найближчим часом Лондон буде закритий на карантин, пише ТСН.

93-річна королева приєднається до чоловіка 98-річного принца Філіпа, який вже прибув у Віндзорський замок з Лісової ферми в Сандрінгемі.

Відео дня

Читайте такожКоролівський карантин: діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон переходять на дистанційне навчання через коронавірус

Її Величність тримала на колінах улюблену доргі (покруч коргі й такси) на прізвисько Кенді. Королева була без капелюшка, в кофтинці і стьобаній жилетці з незмінним укладанням і яскравою помадою.

Можна припустити, що "за старшого" в Британському королівстві залишиться принц Вільям. Тому що принц Чарльз - перший у черзі на престол - теж потрапляє в групу ризику. Чарльзу вже 71 рік і він може сильно постраждати від зараження коронавірусом.

Нагадаємо, що ще вчора королева проводила останні перед карантином зустрічі. Зокрема, вона зустрілася з капітаном першого рангу Стівеном Мурхаусом і капітаном Ангусом Ессенгаєм, зустріч відбулася в залі Queens Private Audience Room Букінгемського палацу. 

Ілюстрація / REUTERS