MARUV не витримала великої кількості негативних коментарів / фото УНІАН

Українська співачка MARUV не витримала великої кількості негативних коментарів, які на неї ллються в соцмережі, і вирішила відповісти хейтерам.

Співачка поділилася, що кожен день стає жертвою булінгу, і її це сильно ображає. Новий пост вона опублікувала у своєму Instagram.

"Чому ви вважаєте, що ваша позиція єдино правильна і вірна, а всі, хто думає не так, є людьми другого сорту? Така позиція - пережиток середньовіччя. Ми давно вже пішли вперед і зросли до демократії і свободи слова і вибору", - зазначила артистка.

Відео дня

Цей пост про наболіле. Ось він: Приклад нетерпимості до чужого способу життя, самовираження і свободу. І це лише мала частина(((( (Гортай карусель) В цьому пості я хочу написати про хэйте, шэйминге і буллинге, з яким я дуже часто стикаюся. Чому ви вважаєте, що ваша позиція - єдина правильна і вірна, а всі, хто думає не так, є людьми другого сорту? Така позиція - пережиток середньовіччя. Ми давно вже пішли вперед і зросли до демократії і свободи слова і вибору. Хто дав вам хоч одне право так вважати? Це чистої води дискримінація і буллінг, а найстрашніше, що в нашій країні таке явище все більше і більше входить в норму життя((( Саме так і розвивається культура замовчування і морального насильства над особистістю. Люди, які пишуть все це гівно, невже ви щиро вважаєте, що у вас більше прав, ніж у решти, хто думає інакше? Чи ви вважаєте, що вам це додає благородності та доброчесності? Ні, не додає! Чому ви вчите своїх дітей? Що ви показуєте цими побажаннями суспільству? Ви показуєте приклад агресії, труїте інших, хто відрізняється від вас.. От тільки життя - це складна штука і довга нива! Сьогодні ти, а завтра тебе. Коли в світі стало круто бажати один одному невдачі і радіти проблем інших? Я розумію, що багато в чому - це через свою нереалізованість в житті, тому що жити з постійною війною в голові і отримувати радість і задоволення, бажаючи іншій людині біди, показує на скільки все погано у вас. У всіх буває паніка, страх і втому, і в такі хвилини людина чекає підтримки, а далі він сам прийде в себе, вибачиться і підтримає тих, хто поруч. Саме підле - це добивати, принижувати, ображати, бажати поганого і радіти безнадії і біді іншої людини. Хіба всім неоднаково боляче, коли їх вдарять, образять чи принизять? В яку країну і куди їхати на заробітки - це особиста справа кожного, бо кожен шукає своє місце під сонцем, і це місце може бути де завгодно! За це не можна засуджувати - це нормально! Продовження в коментарях👇

Публікація від MARUV (@maruvofficial)

MARUV вважає, що люди її пригнічують через свою неріалізованість в житті". "Тому що жити з постійною війною в голові і отримувати радість і задоволення, бажаючи іншій людині біди, показує на скільки все погано у вас", - написала виконавиця.

Читайте такожСупермодель Емілі Ратаковскі показала фігуру в обтислій сукні (фото)

Вона також зазначила, що була не права, коли накинулася на українське консульство із звинуваченнями і скаргами про те, що її не хочуть повертати додому.

"Я була не права вчора, що так різко висловилася стосовно ситуації з поверненням в Україну. Я піддалася емоціям, тому що не отримала від оператора в українському консульстві потрібну мені інформацію", - сказала співачка.

Як повідомляв УНІАН, MARUV застрягла в Росії з-за карантину і записала гнівне звернення.