Instagram Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських вирішила трохи розважитися на карантині і записала відео про те, як наносить макіяж.

Ролик вона опублікувала у своєму Instagram.

Для дівчаток на карантині є одне прикольне заняття - практикуватися в макіяжі 💋💁♀️ Зараз набирає популярність макіяж без макіяжу. І тут я припасла для вас, красуні, кілька секретних прийомчиків 🤫 Я наношу кремовий хайлайтер не зверху, а під тональний крем, на стандартний зони. Шкіра ніби світиться зсередини, але природний блиск. Тональний повинен був напівпрозорий і не матовий, тому що тоді користі від освітлення під ним буде мало. А ще краще використовувати BB крем. Ми часто забувають про геніального косметичному продукті - темно-коричневої туші. Вона повинна бути майже чорної, але не чорним. На віях практично не помітна, але очі відразу стають такими виразними і розкритими 👀 І моє найулюбленіше сонця. Головне - підібрати потрібний відтінок. Виділяю вилиці, гармонизирую лоб, веду по оці до скронь, трохи на лінію підборіддя і ледве торкаюся губ. Останнє потрібно робити маленьким пензликом, проходясь по контуру губ майже невагомо. Дуже важко не переборщити, тому що попрактикуватися з цим будинку - саме те! Зробили мейк, можна і пофоткатися. А чим ще зайнятися☺️ P. S. На відео - варіант легкого і красивого макіяжу

Відео дня

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Читайте такожВолочкова осоромилася, роздягнувшись на вулиці в снігопад (фото)

"Для дівчаток на карантині є одне прикольне заняття - практикуватися в макіяжі", - зазначила вона.

Однак багатьом користувачам не сподобалося відео співачки. Вони визнали, що її макіяж жахливий, і без нього їй краще.

"Те відчуття, коли без косметики красивіше", - написав один з користувачів і зібрав під коментарем понад 600 лайків. "Жах", "Макіяж не дуже", "Помада жесть", - підтвердили інші.