Instagram

Дві дочки голлівудської актриси родом з Києва Мілли Йовович Евер і Дешіел виконали популярну дитячу пісню "Антошка".

12-річна Евер на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео, в якому під акомпанемент фортепіано разом з молодшою сестрою співає пісню російською мовою. При цьому в їх виконанні навіть не чути акценту.

Ever and her sister Dashiel have been відвідують virtual school during these weeks at home. They both study a French / English curriculum in Los Angeles and at home they keep up with their Ukrainian. This is a clip of them singing Antoshka, a Ukrainian children's song at the end of their music class with their Uncle TiTi who is also on quarantine with the family. We are doing our best to keep our days productive and positive during these challenging times. We hope sharing this brings a smile to the faces who are watching. 🌈👯♀️🎼 Ever і її сестра Dashiel відвідували віртуальну школу в ці тижні вдома. Вони обидва вивчають французько-англійський навчальний план в Лос-Анджелесі, а вдома стежать за російським. Це кліп, в якому вони співають Антошку, російську дитячу пісню в кінці уроку музичного, разом зі своїм дядьком Тіті, який також перебуває на карантині з сім'єю. Ми робимо все можливе, щоб наші дні були продуктивними і позитивними в ці важкі часи. Ми сподіваємося, що це допоможе посміхнутися особам, які дивляться. #everanderson #evergaboanderson #antoshka #chrisbrennermusix

Відео дня

Публікація від Ever Gabo Anderson (@evergaboanderson)

Виконання пісні дівчатка також супроводжували і веселими танцями.

Читайте такожПишнотіла реперка alyona alyona еротично станцювала в купальнику поруч з чоловіком (відео)

У примітці до відео пояснюється, що дівчатка під час карантину будинку вивчають російську мову.

"Вони обидві навчаються за французько-англійським планом у Лос-Анджелесі, а вдома стежать за російським. Це кліп, в якому вони співають "Антошку", російську дитячу пісню в кінці музичного уроку разом зі своїм дядьком Тіті, який також перебуває на карантині із сім'єю. Ми робимо все можливе, щоб наші дні були продуктивними й позитивними в ці важкі часи. Ми сподіваємося, що це допоможе посміхнутися особам, які це дивляться", - пояснила Міла під роликом.