Фролова нещодавно народила первістка / instagram.com/vasyafrolova

Українська телеведуча Василиса Фролова завагітніла від продюсера Дмитра Котеленца одразу після першого сексу. Так, у неї народився первісток.

У програмі "Олицька" Фролова розповіла, що одного разу Дмитро допоміг їй перевезти коробки в нову квартиру. І там же їй довелося переночувати. Разом з нею в квартирі залишився і продюсер, з яким у них стався секс.

"Діма увійшов в моє життя дуже несподівано. Це сталося дуже спонтанно. Це було листування в соцмережах, це було дуже веселе листування. Хоча ми один одного дуже давно знаємо, років 15. Він раптом опинився у мене в гостях, я кажу, ось поїхали перевозити коробки, Я тут переїжджаю. І ми о пів на п'яту ранку почали перевозити коробки з книгами. Все дуже швидко закрутилося. І виявилося, що ця квартира стала для мене щасливою. Тому що мені треба було заземлитися і треба було там вперше переночувати, щоб завагітніти", - розповіла Фролова.

При цьому Василиса на той момент перебувала у відносинах з креативним директором Олександром Стрижельчиком. Вони були разом 11 років. Більш того, вони навіть побудували будинок, але у них відносини так і не склалися. Після новини про вагітність телеведуча швидко розірвала стосунки з ним і почала зустрічатися з Котеленцем.

Вас також можуть зацікавити новини: