Демі Мур побешкетувала з двома чоловіками / instagram.com/demimoore

Американська актриса і модель Демі Мур оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, на якому позує з двома чоловіками.

У кадрі зірка постала в костюмі з топа і спідниці довжини максі. Поруч з нею стоять двоє чоловіків і нахиляються до її пишних грудей, імітуючи поцілунок в пікантну зону. Сама актриса в цей час мило посміхається.

"Всі виглядають чудово, дорога", "Жарко", "Це доставляє мені стільки радості", "Мені холодно без тебе", "Сексуальний наряд", - пишуть шанувальники в коментарях.

Відео дня
Демі Мур побешкетувала з двома чоловіками / instagram.com/demimoore

Хто така Демі Мур

Одну з перших ролей зіграла в телесеріалі "Головний госпіталь" (1982-1983). У середині 1980-х років Мур з'явилася в молодіжних фільмах "Вогні святого Ельма", "У всьому винен Ріо" і "З приводу того, що сталося вчора вночі...". У 1988 році вона зіграла першу головну роль у своїй кар'єрі у фільмі "Сьоме знамення".

Після комерційного успіху фільму "Привид" вона зіграла головні ролі у фільмах "Кілька хороших хлопців", "Непристойна пропозиція", "Викриття", "Стриптиз" і т.д. На початку 1990-х років вона стала першою актрисою в Голлівуді з гонораром понад 10 млн за фільм, проте в наступні роки через комерційні невдачі фільмів її кар'єра зазнала значного спаду.

У 1997 році вона зіграла одну з ролей у телефільмі "Якби стіни могли говорити", яка принесла їй номінацію на премію "Золотий глобус".