Кортні Кокс поскаржилась на розлуку з коханим через пандемію / Фото 24smi.org

Голлівудська актриса Кортні Кокс поскаржилась, що через пандемію не бачилась із бойфрендом Джонні МакДейдом вже близько восьми місяців.

У липні актриса привітала його з днем ​​народження в Instagram й написала, що не бачилася з ним 133 дні. Зараз їх вже понад 200, розповіла вона в ефірі шоу The Vinyl Supper.

Він хотів поїхати до Швейцарії, щоб писати там. Але спочатку він поїхав в Англію, і тут раптово оголосили карантин. Я так давно його не бачила. Ти просто не уявляєш… Ми, звичайно, часто спілкуємося по FaceTime, але тепер я думаю: Господи, як же не вистачає його дотиків. Це тяжко, так довго ми ще не були в розлуці, — поскаржилася Кортні.

Відео дня

Читайте такожКортні Кокс - 56: чим відома Моніка з "Друзів"

Коли виявилось, що він застряг в іншій країні, актриса вирішила провести карантин з двома своїми друзями.

"Вони хотіли залишитися зі мною, якщо вже Джонні далеко. Мені не хотілося сидіти самій з Коко (донька Кортні. - УНІАН). Ось така я боягузка", — поділилася актриса.

Однак, цей план провалився, бо тести на коронавірус обох друзів виявився позитивними. Одного навіть госпіталізували.

      Кортні Кокс зі своїм бойфрендом часто говорять через FaceTime / Фото instagram.com/courteneycoxofficial

"Він був на штучній вентиляції легенів, мало не помер. Пролежав там 18 днів. Але тепер він повністю здоровий. Це була одна з найстрашніших речей. Я б так і не зрозуміла цей ковід, якби він не підібрався так близько", — підсумувала Кокс. 

Довідка УНІАН. Кортні Кокс - актриса, яка стала відомою завдяки ролі Моніки Ґеллер у серіалі "Друзі", який виходив у ефір з 1994 року по 2004 рік. Набув широкої популярності у всьому світі.

Вас можуть зацікавити наступні "зіркові" новини: