Ксенія Мішина з сином повернулася до Києва / Фото - instagram.com

Актриса українських серіалів і кіно Ксенія Мішина повернулася в Україну. Разом зі своїм сином Платоном після повномасштабного вторгнення РФ вона спочатку вирушила на Закарпаття, потім - до Європи. Останні 2,5 місяці вони перебували в Бельгії, проте дуже хотіли повернутися на батьківщину. І тільки зараз зважилися прибути в українську столицю, на яку досі випускають ракети загарбники РФ. 

Деталями приїзду Мішина поділилася у своєму Instagram-блозі. 

"Я вдома. Такі відчуття круті", - написала зірка першого сезону шоу "Холостячка". Ксенія з жахом повідомила, що її кімнатні рослини не вижили після такої тривалої відсутності господині. 

Відео дня
Квіти Ксенії загинули / скріншот

"Мій Київ буде зовсім іншим, адже там не вистачає багатьох мені близьких людей", - додала Ксенія. Вона зазначила, що не знає, коли зможе побачитися з батьками.

Вони проживають на території окупованого Росією півострова Крим. 

Мішина про батьків / скріншот

"Але поки ми живі, ми можемо зробити своєю сім'єю всю Україну! Можемо робити добрі справи, казати добрі слова, дарувати любов!",- резюмувала Українська телезірка.

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина підтримала реквізитора Миколу Федосенкова, який звинуватив "Дизель Студіо" у невиплаті заробітної плати. Керівник проекту Олексій Бланар і актор Єгор Крутоголов принизили Мішину, назвавши її "політичною хвойдою". Потім зірка відповіла керівнику "Дизель Студіо".

Вас також можуть зацікавити новини: