Пугачова сильно схудла / фото instagram.com/igor_nikolaev_music

Примадонна російської естради Алла Пугачова після повернення в РФ зустрілася зі своїми друзями та здивувала зовнішнім виглядом.

Фото теплої зустрічі опублікував в Instagram продюсер та співак Ігор Ніколаєв.

"У теплій домашній обстановці, у вузькому колі близьких друзів-колег-музикантів відзначив вихід циклу моїх п'єс "15 мелодій для фортепіано", - написав він.

Відео дня

На знімках із заходу "засвітилися" сама Пугачова, Ігор Крутой, піаністка Катерина Мечетіна та інші.

Більше за всіх на фотографіях своїм зовнішнім виглядом здивувала Алла Борисівна: вона постала в коротенькій сукні-кардигані під пояс і в лосинах. У артистки образ total black. Доповнила вона його масивними черевиками і затемненими окулярами. Виконавиця має прекрасний вигляд, незважаючи на свій вік (73 роки), Примадонна - володарка витонченої фігури. Подивіться на її стрункі ніжки!

Пугачова помітно пострункішала / фото instagram.com/igor_nikolaev_music
Пугачова помітно пострункішала / фото instagram.com/igor_nikolaev_music

Пугачова та її позиція щодо війни в Україні

16 вересня 2022 року Мін'юст РФ заявив, що гуморист Максим Галкін - "іноагент". Він нібито виконує політичну місію й отримує за це гроші від України. 

Пугачова різко відреагувала на цькування свого чоловіка Максима Галкіна в РФ. На своїй сторінці в Instagram вона заступилася за чоловіка і написала, що її теж варто зарахувати до "лав іноагентів". Крім цього, співачка вперше засудила війну Росії проти України, завуальовано назвавши її виконанням "ілюзорних цілей".  Через цей пост її перевірять на предмет дискредитації армії РФ. 

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не вважає за потрібне коментувати звернення Алли Борисівни Пугачової. Про це пишуть росЗМІ.

З початку повномасштабної війни чоловік Примадонни засуджує це вторгнення в Україну, він перебуває за кордоном. Алла Пугачова з дітьми нещодавно повернулася в РФ, де її хейтять через позицію щодо війни та від'їзд на кілька місяців з країни.

Вас також можуть зацікавити новини: