Пугачова на дружньому вечорі / instagram.com/maxgalkinru

Російська зірка Алла Пугачова днями влаштувала дружню вечерю зі знаменитостями, серед яких були Лайма Вайкуле, Олег Газманов та інші.

Вони вирішили залишити щось собі на пам'ять з цього вечора і записали коротенький ролик, на якому передали привіт своїм шанувальникам і навіть заспівали пісню. Ось тільки Пугачова сховалася за своїм чоловіком Максимом Галкіним, який сидів у кріслі. До слова, і на інших фото зірка також за кимось ховалася. 

Ймовірно, вона посоромилася показати всьому народу свій відвертий наряд - чорне міні-плаття. Також вона зробила високий хвіст і нанесла легкий макіяж.

Відео дня

"Дуже здорово посиділи дружньою компанією у нас вдома! Лайма, Олег Газманов з Марусею, Стас Намін, Валера Леонтьєв, було класно! Завжди чекаємо на друзів", - підписав відео Галкін.

Аллі Пугачовій довелося ховатися від камер через відверте вбрання

Читайте також"Дуже-дуже боляче": у родині Аліни Гросу сталося неймовірне гореАлла Пугачова і Максим Галкін: історія відносин

Пугачова і Галкін познайомилися на зйомках кліпу пісні Примадонни "Будь чи не будь", які проходили 20 років тому. 23 грудня 2011 року вони офіційно одружилися. Для Пугачової це вже п'ятий шлюб. Раніше вона була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим.

Варто відзначити, що Галкін і Пугачова виховують 8-річних двійнят від сурогатної матері - Лізу і Гаррі, які цього року пішли до другого класу. Також у Примадонни є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Вас також можуть зацікавити новини: