Ані Лорак спустили з небес на землю / instagram.com/anilorak

Нове відео опальної співачки Ані Лорак стало приводом для хейту. Вона поділилася, що незабаром вийде її нова пісня, проте користувачі мережі в черговий раз вказали на те, що їм не цікава її творчість після того, як вона зрадила рідну Україну.

У кадрі Лорак з'явилася в костюмі-двійці з міні-спідниці і топа. Вона намагалася спокусливо рухатися на камеру, але фоловери тільки посміялися над цим.

Хтось написав, що таке вбрання їй вже не підходить, як мінімум, за віком, а хтось зазначив, що і зовсім не хоче нічого про неї чути. Серед інших коментарів є і такі:

Відео дня
  • "Твої пісні вже нікому нецікаві"
  • "Господи, хто її одягає? Хто створює цей музичний шлак? Одне і те ж по колу... Ні стилю, ні смаку в репертуарі... Мерзенна гидота"
  • "Силіконова, штучна діва, без честі і совісті. Творчість - повне лайно"
  • "Та гола б уже співала! Топ ось-ось злетить вниз. Ну невже романтичнішого одягу не було? Тітка 40+"
  • "Не можу її більше слухати після зради батьківщини. Мерзотно. Слава Україні"
Ані Лорак захейтили в мережі / instagram.com/anilorak

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

В одному з інтерв'ю Ані Лорак заявила, що в Україні її нібито намагалися залучити до політичних ігор, тому гнобили її, не давали розвиватися. У зв'язку з цим вона нібито і переїхала в Росію.

З 24 лютого 2022 року вона так і не висловилася про велику війну на батьківщині. При цьому співачка продовжує виступати в країні-агресора і випускати нові альбоми.

Вас також можуть зацікавити новини: