Анна Алхім / скріншот

Скандальна блогерка Анна Алхім не тільки продовжує слухати російську музику і тим самим спонсорувати війну в Україні, а й відрізняється цинічними вчинками.

Так, дівчина приїхала до Хмельницького, де на тлі портретів загиблих українських воїнів станцювала під російську пісню. У кадрі Алхім сміється і кружляє під снігом. І все це в той час, як Україна бореться з російською агресією, а військові віддають свої життя за цивільних людей.

У мережі це відео викликало чимало хейту, проте Алхім вважає, що нічого такого не зробила. 

Відео дня

"Це відео не про загиблих. Я не дивилася на всі боки, коли його знімала, я вперше тут. Ви, звичайно, можете думати, як вам дозволяє ваше мислення", - відповіла користувачам блогерка.

Скандали з Анною Алхім

Раніше Анна Алхім заспівала на корпоративі пісню Асті і потрапила в скандал. Блогерка неодноразово говорила, що буде продовжувати слухати треки зрадниці. Крім того, Алхім пропагувала російський серіал "Слово пацана".

Також Анну Алхім звинуватили в ракетному ударі по Дніпру. Дівчина опублікувала сторіз, в якій розповіла, що лікарні Дніпра переповнені військовими. Після цього Росія завдала жорсткого удару.

Вас також можуть зацікавити новини: