Анна Трінчер показала, як відсвяткувала свій день народження / фото з архіву Анни Трінчер

Популярна співачка Анна Трінчер показала, як відсвяткувала свій день народження. Серед гостей були помічені співачка Jerry Heil і колишній партнер Ані по серіалу «Школа» Богдан Осадчук.

Відповідне відео вона розмістила на своєму YouTube-канал.

фото з архіву Анни Трінчер

Нещодавно виконавиця хіта "Короче, понятно" та зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер відсвяткувала свій 19-ий день народження. Вечірка на честь святкування Дня народження збіглася з прем'єрою пісні Трінчер «Малиновые волосы», тому дрес-код для гостей був відповідний – елементи малинового в одязі і в волоссі. Привітати юну зірку прийшли популярні блогери і актори серіалу "Школа", фіналістка шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маре, співачка Jerry Heil і Богдан Осадчук, з яким Аню пов'язували стосунки протягом двох років. За словами Ані, друзі просто задарували її квітами настільки сильно, що після святкування дня народження вона подумувала відкрити квіткову крамницю. Сама ж співачка також приготувала подарунок своїм гостям і влаштувала концерт на імпровізованій сцені.

"Це був один з найкращих днів у моєму житті! - поділилася Анна Трінчер. - Раніше я ніколи не святкувала свій день народження, але в цьому році вирішила покликати всіх своїх друзів і влаштувати гучну вечірку! Прийшли всі, кого я запросила. Я дуже переживала, що гості не знайдуть спільну мову, оскільки всі вони були досконалого різного віку і з різних сфер діяльності. Але всі дуже швидко подружилися, танцювали і разом зі мною співали мої пісні!",- розповіла дівчина.

Аня Трінчер і Богдан Осадчук / фото з архіву Анни Трінчер

Однак, не обійшлося і без пригод. У розпал вечірки музика раптово припинила звучати, а світло у всьому будинку згасло. Як з'ясувалося, жителям сусіднього будинку не сподобалося, що о 21:00 за парканом голосно грає музика і вони просто відключили електрику.

"Як тільки згасло світло, ми не розгубилися і перейшли святкувати в будинок, щоб не заважати сусідам. До цього часу якраз пора було виносити торт. З сусідами ми домовилися і пообіцяли зробити музику тихіше. Хоча, можливо, просто треба було запросити їх приєднатися до нас", - розсміялася Трінчер.

День народження співачки закінчився розкішним святковим салютом, після чого гості роз'їхалися по домівках.

Нагадаємо, раніше учасниця "Від пацанки до панянки" на прізвисько " БДСМ" народила первістка.