Артем Пивоваров розказав про свого тата / фото фейсбук Артема Пивоварова

Український популярний співак Артем Пивоваров розповів, що його виховували матір та бабуся, адже батько покинув їхню родину ще в дитинстві. 

Виявилося, що чоловік пішов, коли Артему було лише 3 місяці. Що стало причиною такого рішення батька - співак не зазначив. Проте додав, що у пам'яті не залишилося жодних спогадів про нього. 

"Я його не памʼятаю взагалі, який вигляд він мав. Якісь, можливо, є замальовки в моїй свідомості, підсвідомості. Якісь шматочки його образів... Я памʼятаю, були якісь фотографії у мами, в дитинстві вона мені їх показувала, розповідала все як є, але чомусь не закарбувався мені в памʼяті його образ, його обличчя", - сказав Артем в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Проте Пивоваров наголосив, що намагався налагодити зв'язок з татом та його родичами, але з цього нічого не вийшло. 

"Був період, коли мені було десь років 7-8, я дізнався, що його мама з бабусею живуть поряд в одному районі, пʼятиповерхівка. Але ми декілька разів перетинались і на цьому все. Я памʼятаю якісь там суперечки, хотіли батьки щось довести, запитати, а чи не цікаво батьку взагалі побачити сина, але відповіді не було ніякої позитивної", - згадав Артем. 

Згодом артист дізнався, що у нього є сестри та брати по батькові. А на запитання Раміни: "Чи перебуває зараз чоловік в Росії?", співак відповів так: 

"Мабуть. Чесно, достовірної інформації про нього я не знаю. Ми не цікавились".

Нагадаємо, раніше співак Олег Скрипка розповів про родичів з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: