Пивоваров відповів, чи справді Ірина Горова продюсує Klavdia Petrivna  / колаж УНІАН

Популярний український співак Артем Пивоваров висловився про загадку українського шоубізнесу – артистку Klavdia Petrivna. Виконавець зізнався, що бачив колегу без маски та капелюха, та знає факти, про які не здогадуються шанувальники.

Пивоваров розповів про пісню "Барабан", яку вони разом з Klavdia Petrivna випустили у квітні. Співак вказав, що трек був створений в рамках його проєкту "Твої вірші, мої ноти".

"Я виступаю ініціатором, тому що це мій проєкт. І залежно від того, які ідеї приходять до мене, я ділю. Ну, в мене є градації, з ким я міг би це зробити енергетично, сенсово по наповненню", – поділився Артем.

Артист зазначив, що текст до композиції "Барабан" він написав ще пів року тому і планував її презентувати сольно. Однак пізніше Пивоваров познайомився з Klavdia Petrivna і вирішив створити дует. Також він спростував інформацію про те, що продюсерка співачки – це Ірина Горова.

"Ми познайомилися з Klavdia Petrivna, з її менеджментом. До речі, якщо комусь цікаво, це не Ірина Горова. Бо є люди, чимало людей, які пишуть, що це її продюсер, це не так. В неї є окремий лейбл "Nebo Music". І виявилось, що ми дуже давно знайомі з нею, вона була на багатьох моїх концертах. І якось так все дуже швидко відбулося, відбулась магія", – додав виконавець.

Після запису пісні на студії Пивоваров запропонував артистці вперше виступити на великій сцені. Дівчина погодилася і заспівала "Барабан" у столичному Палаці спорту. На додаток, Артем відповів, якою він уявляв Klavdia Petrivna без маски, та чи справдилися його очікування:

Коли я вперше почув музику Клавдії Петрівни, я трішечки по-іншому собі візуалізував образ цієї людини. Але поспілкувавшись з нею я зрозумів, що не треба судити по зовнішності. Тому що ця дівчинка дійсно доросла не по свої роках.

Хто така Klavdia Petrivna

Українська співачка стала справжньою загадкою серед українських зірок. Свою популярність молода артистка здобула доволі швидко. Вона відома завдяки пісням "Знайди мене", "Я щаслива", "Я тобі брехала".

Протягом тривалого часу шанувальники намагаються зрозуміти, хто ховається під великими капелюхами та масками. Існують припущення, що це співачка Маша Кондратенко, або молода виконавиця Соломія Опришко. Проте команда Klavdia Petrivna не підтверджує, але і не спростовує здогадки.

Нагадаємо, раніше Артем Пивоваров заговорив про стосунки із загадковою Klavdia Petrivna.

Вас також можуть зацікавити новини: