Адвокат Спірс не домігся перенесення суду проти її батька / фото REUTERS

Американський суд відхилив клопотання популярної співачки Брітні Спірс про перенесення розгляду слухання про повернення в її власність особняка, яким на сьогодні керує її батько.

Про це повідомляє NBC.

Минулого тижня повірений Брітні Спірс та її адвокат Метью Розенгарт звернувся до суду з проханням прискорити розгляд позову про фінансові зобов'язання батька співачки Джеймса Спірса або призупинити ввірене йому право розпоряджатися маєтком, купленим на гроші його дочки.

Відео дня

Розенгарт аргументував це тим, що його підзахисна "щодня зазнає шкоди — емоційної, психологічної та фінансової" через дії свого батька.

Читайте також"Ідіть на х * й": Брітні Спірс різко відреагувала на коментарі хейтерівАдвокат вважає, що відсторонення Джеймса Спірса має вирішальне значення для благополуччя його клієнтки та подальшого розслідування використання ним її грошей.

Однак суд Лос-Анджелеса відхилив це клопотання. Тому розгляд початкового позову про скасування опіки над Спірс її батька відбудеться, як і було заплановано, 29 вересня.

Як вже повідомляв УНІАН, у липні менеджер зірки Ларрі Рудольф заявив, що його підопічна хоче офіційно завершити кар'єру, тому він звільняється.