Співачка заявила, що втомилася від постійного переслідування преси / фото instagram.com/britneyspears

Брітні Спірс, яка заявила про те, що батько позбавляє її права на власне життя, зважилася привести своє тіло в порядок. Вона тренується в спортзалі зі своїм хлопцем Семом Асгарі, разом вони відпочивають на Гаваях.

Про це стало відомо з Instagram 39-річної співачки.

Артистка зробила репост відео, яке опублікував її хлопець. На ньому Спірс і Асгарі демонструють фізичну форму під час спортивних вправ. Співачка написала, що на даному етапі для неї найважливіші її психічне та фізичне здоров'я.

Відео дня
Бойренд співачки допомагає їй з тренуваннями / фото - instagram.com/samasghari

Також у своєму Instagram Брітні Спірс опублікувала новий пост, в якому розповіла, що батько знає, де вона зараз знаходиться, від чого їй не радісно. За словами співачки, її переслідують папараці, які постійно намагаються її сфотографувати. 

Читайте також"Танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі поділився милим фото з маленькою донькоюЖурналісти спотворюють її тіло, поскаржилася Спірс. Судячи з усього, вона втомилася від постійного переслідування преси і тому зважилася привести своє фігуру в порядок. Цілком можливо, що наполегливі тренування в залі є частиною підготовки Спірс до нових виступів. 

Раніше вже повідомлялося, що Брітні Спірс заявила про тиранію з боку свого батька. За словами співачки, вона не може спокійно спати і відчуває себе нещасною, адже їй не дають завагітніти.