Зендея і Том Голланд роздумують над одруженням / колаж з фото

Відома американська акторка, модель Зендея і її коханий – зірка фільму "Людини-павук", актор Том Голланд – заговорили про одруження. Наближена до пари особа розкрила плани закоханих.

Зендея, яка вважається однією з найбільш високооплачуваних актрис, познайомилася з Томом Голландом на зйомках трилогії "Людина-павук" у 2016 році. Пара перебуває у стосунках вже понад 8 років.

Як пише Daily Mail, наближена до них людина поділилася, що між закоханими вже "виникали розмови про шлюб, і це реальність".

Відео дня

"Вони не з тих зірок, які здебільшого демонструють своє життя в соціальних мережах. Обидва приватні", – поділилося джерело, вказавши, що зіркова пара завжди складно переживала увагу до себе, а публічність у стосунках ніколи не була комфортною для них. 

Особа, близька до акторів, також додала, що "робота важлива для обох, і це зараз займає найбільше їхнього часу".

Скріншот Instagram

Раніше Зендея розповідала, що кар'єра у неї і у її коханого на першому місці. При цьому вона зауважила, що Том не страждав зірковою хворобою, через стрімку популярність після ролі "людини-павука".

"Ми обидва були дуже-дуже молодими, але моя кар’єра вже пішла, а його кар’єра змінилася миттєво. Одного разу ти дитина і сидиш у пабі з друзями, а наступного дня ти стаєш "людиною-павуком". Я спостерігала, як його життя змінюється на його очах. Але він впорався з цим справді чудово", - вказала акторка.

Як відомо, Голланд зіграв супергероя у трьох фільмах Marvel – "Повернення додому", "Далеко від дому" та "Дороги додому". Крім того, він також став відомим завдяки ролям у "Капітан Америка: Громадянська війна", "Месники: Війна нескінченності" та "Месники: Завершення". Стало відомо, що Том вчетверте зіграє "людину-павука".

Що відомо про Зендею

Зендея родом з Каліфорнії. Свою популярність вона здобула завдяки ролям у "Людина-павук: Повернення додому", "Людина-павук: Далеко від дому" і "Людина-павук: Немає шляху додому".

Також всесвітню славу їй приніс серіал "Ейфорія" та фільм "Дюна". Модель активно співпрацює з багатьма світовими брендами і у свої 26 років стала однією з найпопулярніших у світі актрис.

Нагадаємо, раніше Зендея поділилася планами на особисте життя та кар'єру.

Вас також можуть зацікавити новини: