Зендея розповіла про свої плани на майбутнє / Фото Скріншот Instagram

Відома американська акторка та модель Зендея, яка є однією з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, стала зіркою квітневого номера журналу Vogue. Знаменитість розповіла про свої стосунки з актором Томом Голландом та поділилася планами на особисте життя.

В інтерв’ю Vogue Зендея відверто сказала, що в майбутньому планує присвятити своє життя сім'ї. Вона хоче завершити акторську кар'єру і не бажає популярності для своїх дітей: 

Я не хочу, щоб моїм дітям довелося мати справу зі славою… І який вигляд має моє майбутнє? Невже я назавжди залишуся публічною людиною? Я хочу одного разу зіскочити з цього потягу. І мені треба буде вийти з індустрії, і далі мати безпечне та захищене життя з власною сім’єю.

Відео дня
Скріншот Instagram

Також актриса розкрила подробиці особистого життя. Зендея поділилася, що  акторство та моделінг вносять корективи в її життя, зокрема у її стосунки з актором Томом Голландом. Зірка каже, що вони з бойфрендом не можуть проводити час, як їм би того хотілося.

Їм складно разом відвідувати людні місця. Акторка навела приклад, коли менеджери заборонили закоханим відвідати Лувр у Франції, бо, мовляв, "там і так людно, ви зробите тільки гірше". Пара мусила чекати закриття музею.

Скріншот Instagram

На додаток, Зендея розповіла про стійкість свого коханого, на якого різко звалилася слава. Однак актор впорався з нею і не страждав на зіркову хворобу.

"Ми обоє були дуже-дуже юними. Але моя кар’єра була в русі. А його – змінилася за майже одну ніч. Сьогодні ти ще дитина і зависаєш у пабі з друзями, а наступного дня – ти людина-павук. Я спостерігала за тим, як його життя змінюється в нього на очах. І він з цими змінами впорався прекрасно", – зазначила актриса.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли скандальних "Суперників" із Зендеєю покажуть в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: