Брюс Вілліс став свідком перших кроків онуки / Скріншот Instagram

Старша донька відомого голлівудського актора Брюса Вілліса, у якого знайшли невиліковну хворобу, розповіла про ставлення батька до онуки Луетти. Румер Вілліс поділилася історією про першу зустріч зірки з крихіткою. 

Як пише видання Today, донька знаменитості назвала тата "прекрасним дідусем". Брюс навіть став свідком того, як маленька Луетта робила перші кроки у своєму житті.

"Лу лише почала трохи ходити, і вона підійшла саме до нього. І це було так мило. Він тато дівчаток, з усіх боків. Я бачила його поведінку з моїми сестрами, моїми молодшими сестрами. І я знову побачила те ж саме, коли це сталося з моєю дочкою", – сказала Румер.

Відео дня
Брюс Вілліс з онукою / Скріншот Instagram

Також вона розповіла, як відреагували прихильники актора на його хворобу. Як відомо, у березні 2022 року в Брюса виявили лобно-скроневу деменцію, яка погіршує його мову та когнітивні здібності. За словами доньки, до неї часто підходять люди просто на вулиці. Вони висловлюють свою любов та повагу до Брюса. Ба більше, шанувальники кажуть, що творчість зірки вплинула на них.

"Люди зупиняють мене на вулиці або в аеропорту, де б я не була, і кажуть, як сильно вони його люблять, який вплив він на них справив, або просто, що вони надсилають любов нашій родині. Чесно кажучи, я дійсно пишаюся тим, скільки любові він отримує", – додала Вілліс.

Румер пояснила, чому все ж вирішила оголосити про захворювання батька. Вона вважає, що потрібно привертати увагу до складних хвороб, адже таким чином від неї, можливо, буде винайдено ліки.

"Якщо це може мати будь-який вплив на іншу сім'ю, яка бореться з чимось подібним, або привернути більше уваги до хвороби, знайти ліки або щось, що може бути корисним комусь іще, я думаю, що це справді важливо", – вказала жінка.

Нагадаємо, раніше дружина важкохворого Брюса Вілліса розповіла про його самопочуття.

Вас також можуть зацікавити новини: