Фото інстаграм В'ячеслава Узелкова

Український боксер В'ячеслав Узелков знову у публічному просторі вирішив дорікнути екс-дружині Марині Боржемській.

Так 44-річний чоловік, який нещодавно публікував фото з лікарні та говорив про завершення своєї кар'єри, зазначивши, що професійний спорт - це завжди інвалідність, відчуває обурення. Він наголосив, що діти навіть не звернули уваги на його погане самопочуття та не цікавляться життям батька. Причиною цього, за словами боксера, є Марина та її налаштування проти нього. 

"Як ви вважаєте, це нормально? Моя колишня так налаштувала дітей, що їм байдуже на все, що зі мною сталося", - написав Узелков у себе в Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз В'ячеслава Узелкова 

Цікаво, що згодом чоловік видалив цю сторіз. Лише потім написав слова подяки долі за те, що знову зміг покохати іншу жінку.

"Боже, дякую, що не дав мені друзів. Дякую, що дав мені життєвий урок. І дякую, що дав мені зустріти і знову покохати", - наголосив боксер. 

Скріншот сторіз В'ячеслава Узелкова 

До слова, В'ячеслав Узелков розлучився з Мариною Боржемською у 2018 році після більше 20 років шлюбу. У жінки було три викидні, проте згодом все ж у них народилося двоє дітей: син Роберт, якому зараз 15 років та донька Олівія, якій 12. Відомо, що Узелков не бере участі в житті спадкоємців та вже встиг освідчитися новій обраниці, яку не показує публіці. 

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська розповіла, чому не йшла від Узелкова.

Вас також можуть зацікавити новини: