Фото інстаграм Тані Пренткович

Блогерка-мільйонниця Таня Пренткович відповіла на скандал з виїздом свого коханого Андрія Гонковського. Переписку, в якій жінка пояснює ситуацію, виклала її підписниця Валерія. В ній блогерка відверто обурюється реакцією суспільства. 

"Ви так пишете, ніби забули все добре, що ми зробили. Всі їздять, але публічним людям не можна. Ви знаєте про які масштаби я говорю. Дуже багато людей. На кордоні чоловіки-українці в кожній машині", - відповіла Таня. 

За словами блогерки, Андрій не порушував ніяких законів, адже мав документи, які підтверджували його волонтерську діяльність. 

Відео дня

"Його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки добрих справ. Ви знаєте, що виїзд зараз складний, і всі документи про куплені авто, автобуси і т.д. з власних грошей дають змогу перетинати кордон, бо це і називається волонтер", - додала Пренткович. 

Скріншот переписки 

В переписці Таня також наголосила, що поки чоловік був у Варшаві, то всіх все влаштовувало та не викликало питань. Тому будь-які закиди, що він "прикривався волонтерством", вона заперечує. 

"Та не прикривалися нічим. Ми нічого не вкрали, через кордон не бігли лісом, ведемо чесний бізнес, допомагаємо багато. Я летіла сама, чоловік на законих підставах перетнув кордон", - наголосила блогерка.

Скріншот переписки 

Проте на своїй сторінці блогерка офіційно не коментує цю ситуація.

Сам Андрій прокоментував це так:

"Спершу я їхав на благодійний захід, проте, коли вже був у Варшаві, організатори змістили дату і у мене з'явилися вільні дні. Тому я вирішив поїхати до родини на відпочинок. Потім повернувся на заплановану подію і ми зібрали 450 тисяч гривень за останні декілька тижнів, на які закупили техніку на фронт".

Нагадаємо, чоловік Тані - Андрій Гонковський - виїхав за кордон як волонтер. Він повинен був відправитися до Польщі на благодійний захід, але опинився на Мальдівах зі своєю родиною. Відповідні кадри потрапили в мережу. Підписники Пренткович кажуть, що вона видаляє їхні гнівні коментарі та блокує запитання про чоловіка. 

Вас також можуть зацікавити новини: