Довженко зазначив, що не варто боятися воювати / фото інстаграм В'ячеслава Довженка

Український актор театру та кіно В'ячеслав Довженко, який відомий за фільмами "Кіборги", "Клан ювелірів", "Свінгери" та іншими роботами, розповів, чи готовий піти на фронт. 

47-річний чоловік наголосив, що не розуміє тих, хто боїться йти воювати, адже ці емоції все одно не допоможуть подолати ворога. 

"Я не боюся тому, що а чого боятися? Ми могли боятися всі, що москалі нападуть - цей страх щось нам дав? Вони ж напали все одно. Якщо тебе заберуть в армію, на війну - цей страх тобі щось дасть? Якщо прийде до мене черга - значить прийде черга, що тут зробиш?" - сказав В'ячеслав в інтерв'ю YouTube-проекту "Наодинці".

Довженко наголосив, що не має броні від театру і навіть не знає, як її робити. Тому продовжує працювати та допомагати воїнам в тилу. 

"Я абсолютно не знаю про броні про хто, де, кого, що - це відноситься до дрібної політики, чого мені цікавитися? Можливо, хтось когось десь бронює. Але в нас теж є ресурси, які закінчуються. У нас актор Вася Кухарський, царство небесне, пішов з перших днів практично і на сьогоднішній день це втрата для театру. От зараз пішли актори Костя Темляк і Юра Феліпенко - це велика втрата для репертуару, величезна просто. І чим ми будемо це... Не розумію, як далі існувати, адже глядач зараз в театр приходить", - додав актор. 

Нагадаємо, нещодавно співака Дмитра Монатіка в центрі Києва зупинили ТЦК.

Вас також можуть зацікавити новини: