Сама зірка про новий трек з Демчуком поки що нічого не розповіла / колаж УНІАН, скриншоти

Українська блогерка та співачка Анна Трінчер виступила на церемонії премії "Музвар". Зірка вийшла на сцену у спокусливому вбранні, вона виконала свій хіт "Очі", а також "запалила" разом з артистом Demchuk (Вася Демчук).

Разом вони записали пісню "Цілуй". Артисти вже виконували свій романтичний трек на концертах, однак офіційної прем'єри ще не було. Втім, пісня вже почала "віруситися" мережею і зовсім не через те, що сподобалася фанам.

На тлі чуток про зраду чоловіка Трінчер, блогера Олександра Волошина, запальні танці співачки з іншим мають доволі провокаційний вигляд. Вона співала поруч з Демчуком, а сам артист ніжно обіймав її за талію. При цьому Трінчер дивилася артисту в очі.

Сама зірка про новий трек з Демчуком поки що нічого не розповіла. Чи є між ними щось більше за ділові стосунки - залишається загадкою.

Трінчер в обіймах співака - відео

Що відомо про стосунки Трінчер з Волошиним

Нагадаємо, нещодавно блогер Богдан Беспалов заявив, що Трінчер та Волошин могли розлучитися. Він також казав, що пара розійшлася усього за рік після весілля нібито через зраду.

Згодом на ці чутки відреагувала сама Трінчер. Вона сильно розізлилася та навіть послала на три букви усіх, хто повірив словам Беспалова. А після цього співачка налякала фанів, вона показалася у лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: