Фото інстаграм Марічки Падалко

Ведуча 1+1 Марічка Падалко розповіла, як змінилася вона та її чоловік Єгор Соболєв, який на початку війни вступив до лав ЗСУ, за два роки повномасштабного вторгнення. 

"Як живеться нам зараз? Зізнаюся чесно: стало важко знаходити моменти, щоб почуватися щасливою, відчувати радість. Цю навичку я втратила. Думаю, це пов'язано не лише з тим, що мій чоловік перебуває на фронті. Раніше мені легко було відчути радість від найменших речей, зараз - ні. Ще я стала прагматичнішою, але не вважаю, що це сила. Мені здається, що сила якраз у відчайдушних вчинках", - сказала Марічка в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Жінка також зазначила, що коханий чоловік теж дуже змінився і розуміє, що це треба пропрацьовувати в майбутньому. 

Відео дня
Марічка та Єгор до початку війни / фото інстаграм Марічки Падалко

"Єгор теж змінився. Я, правда, особливо цього не помічаю, але він каже, що став злішим. Для себе, тому що стосовно родини, якихось побутових речей – він дуже спокійний. Мені здається, що поки це некритично. І він усвідомлює, що треба буде над цим працювати після перемоги", - додала вона. 

Марічка каже, що у них з чоловіком день народження в один день. Тому вона вже має такі плани:

"26 лютого у нас із чоловіком день народження. Останні два роки ми з ним не бачилися в цей день. У 2022 році – це був просто жахливий день. У 2023 році хоча б вдалося поспілкуватися. Цьогоріч ми плануємо побачитись. Сподіваюся, вдасться. Нічого не організовуємо. Найкраще місце зараз - це дім і наші діти поряд".

Марічка з дітьми / фото інстаграм Марічки Падалко

Падалко каже, що зараз у їхній родині з'явилася традиція - розмова з татом.

"Зараз ми намагаємося розмовляти кожного дня. Беремо участь у розмові всі разом. У нас є правило - спільний телефонний дзвінок у певний час. Ці дзвінки - дуже важливий зв'язок для нашої родини", - зазначила жінка. 

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як чоловік викреслив з життя батьків-росіян. 

Вас також можуть зацікавити новини: