Мілена Мельничук / скріншот Instagram

Модель Мілена Мельничук, яка цього року представляє Україну на конкурсі "Міс Європа", розповіла про неприємний інцидент з учасницею з Білорусі Іриною Максимович.

В інтерв'ю Славі Дьоміну дівчина розповіла, що учасниця з Білорусі називала її тупою малоліткою і говорила, щоб вона закрила свій рот.

"Треш почався, коли приїхала білоруска. Вона відразу агресивно почала ставитися до мене, говорити, що я малолітка. Одне з перших запитань, які вона мені поставила: "А скільки ти заробляєш?" Я їй відповіла, вона каже: "Ой, ні. Ти тупа малолітка. Ти не можеш скільки заробляти. Давай, затули ротик і не будеш дорослим тіткам розповідати", - пригадала українка діалог із Максимович.

Також Мельничук розповіла, що Максимович влаштувала сцену прямо на фіналі конкурсу. За словами моделі, її конкурентка з ворожої країни була незадоволена тим, що ведучі неправильно назвали її ім'я.

"Вона поверталася назад на свою позицію і говорила: "Поки ви не назвете моє ім'я правильно, я не вийду". Прямий ефір, тисячі глядачів, а вона кричить ведучій. Потім вона на сцені підійшла розбиратися до ведучої. Це було дуже дивно", - додала Мілена.

Нагадаємо, раніше Мілена Мельничук розповіла, що росіяни влаштували їй  цькування на конкурсі. За її словами, їй надходили дзвінки з погрозами.

Вас також можуть зацікавити новини: