Лоліта представила нову пісню / скріншот відео

Відома співачка Лоліта Мілявська виступила в дуеті з Костою Лакостою на програмі "Вечірній Ургант".

Зірка вийшла на сцену в темних джинсах і чорній водолазці. У такому образі вона виглядає дуже стрункою і підтягнутою. Відзначимо, що за останні кілька років співачка дуже схудла і встигла змінити кілька зачісок.

Читайте такожГучні весілля 2021: як українські зірки виходили заміж (відео)"Голос і танці заворожують", "Око відірвати неможливо", "Відмінний тандем", "Лоліта - шикарна жінка", "Дуже сподобався момент відходу Лоліти у відрив", "У Лоліти не може бути поганих пісень. Все що робить, робить щиро і з душею. Відмінний хіт для цієї осені", "Дуже цікаво. Серед усього цього сучасного барахла прям діамант в грязі блиснув", - пишуть шанувальники.

Зазначимо, нещодавно артисти випустили кліп на пісню "По-іншому", який за 5 днів набрав понад мільйон переглядів.

"Ми дуже боялися - через велику різницю у віці між нами, - що це перетвориться на комічну історію бабусі та онука, які зображують кохання. Дякую смаку Макса Шишкіна, який зробив з цього історію стосунків, але без грама вульгарності. І за цими стосунками цікаво дивитися. Ми не грали в якийсь роман і не збиралися. І дуже не хотіли, щоб почали говорити: "Молодого завела". Я не хотіла Кості псувати репутацію", - розповідала Лоліта.

Нагадаємо, раніше Лоліта Мілявська відверто розповіла про секс в незвичайних місцях і досвід з жінкою.

Вас також можуть зацікавити новини: