Світлини Марселя розчулили мережу /фото instagram ведучого

Ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна, які усиновили хлопчика з дитбудинку, показали, як він змінився. Зіркова пара поділилася світлиною, завдяки якій вони вперше побачили дитину.

На фото маленький Марсель стояв перед камерами та мав наляканий вигляд. Дитина ніби плакала перед тим, як її сфотографували. Тоді хлопчику ще не виповнилося два роки. 

Для порівняння Мірошниченко та його дружина показали й нове фото Марселя. Усміхнений хлопчик нині має щасливий вигляд.

Відео дня

"Марсель "після" VS Марсель "до". Таким ми побачили його вперше. Це єдине фото, яке має Марсель за 1 р. 10 міс. життя. Але воно якнайкраще ілюструє, що кожній дитині потрібна сім'я", - розповіли Інна та Тимур Мірошниченки.

Як змінився син Тимура Мірошниченка після того, як його забрали з дитбудинку / колаж УНІАН, фото instagram ведучого та його дружини

Фото Марселя розчулили мережу. Коментатори пишуть, що радіють за хлопчика та вдячні Мірошниченкам за те, що вони висвітлюють важливу тему. Також юзери зазначили:

  • "Бідна крихітка! Йому так пощастило, що у нього з'явилися ви!"
  • "Щаслива за малюка. Різниця колосальна, ваша сім'я зробила диво для цього хлопчика та відкрила просто новий всесвіт. Очі має красиві та дуже красномовні"
  • "Марсель ще не розуміє як йому пощастило в житті. Любов дійсно зцілює і робить дива!".

Нагадаємо, Тимур та Інна Мірошниченко взяли хлопчика з дитбудинку влітку, Марсель потроху звикає до нового життя. Названі батьки займаються лікуванням хлопчика, а нещодавно дружина ведучого вперше розповіла про біологічну матір Марселя.

Вас також можуть зацікавити новини: