Маша Полякова нерідко демонструє відверті фото та хизується своїми формами / скриншот

18-річна донька співачки Олі Полякової вразила мережу новим фото. Маша Полякова показалася у купальнику.

Нове фото донька співачки виклала у Stories на своїй сторінці в Instagram. Вона не стала підписувати селфі. Маша все частіше робить дописи без слів та пояснень.

Для пікантного фото Полякова-молодша обрала відвертий чорний купальник. Дівчина похизувалася "пишним" декольте. У свої 18 років вона вже вражає своїми формами. 

Відео дня
Донька Полякової вразила "пишним" декольте у купальнику / скриншот

Літній "аутфіт" Маша Полякова доповнила окулярами у вигляді сердець та прикрасами на шиї. Окрім цього, дівчина підкреслила індивідуальність своєю зачіскою. Яскраво-руде волосся вдало доповнює "бунтарський" характер Маші.

Донька Полякової нерідко демонструє відверті фото. Вона неодноразово провокувала фанів та викликала у мережі бурхливі суперечки. Сама Маша не реагує на критику фанів та ігнорує негативні коментарі, які іноді з'являються на її сторінці. Окрім цього, зіркова мама повністю підтримує доньку та часто захищає її від хейтерів.

Нещодавно дочка Полякової зацілувала бойфренда на камеру. На цей раз мережа відреагувала позитивно. Дівчину та її хлопця "засипали" компліментами.

Вас також можуть зацікавити новини: