Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко познайомилися на "Танцях з зірками" / скриншот

Дружина зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, 25-річна Олександра Кучеренко, зачарувала мережу. Вона показала струнку фігуру та довгі ніжки.

Кучеренко з'явилася у Stories у відвертій сукні з розрізами на талії. Яскраве вбрання дружина Комарова доповнила об'ємною зачіскою. Вона зробила великі локони з асиметричним проділом.

Дружина Дмитра Комарова / скриншоти

25-річна Кучеренко слідкує за фігурою. У минулому вона брала участь у конкурсах краси, тому може похизуватися ідеальними формами. Сукня підкреслила тоненьку талію дружини Комарова, а грайлива бретелька зробила акцент на декольте.

Відео дня
Який вигляд має 25-річна дружина Дмитра Комарова / скриншоти

Яскраві фото та відео Кучеренко робила у сукні від українського бренду вечірнього вбрання Olya Mak. Вбрання від цього бренду коштує від 10 тисяч гривень.

Комаров та його дружина - що відомо про їхні стосунки

Ведучий програми "Світ навиворіт" одружився з "Міс Україна 2016" Олександрою Кучеренко у 2019 році. Вона була його партнеркою на "Танцях з зірками", після чого фанати здогадалися, що між ними почався роман.

Комаров та його дружина рідко діляться інформацією про свій шлюб. Вони оберігають своє щастя від зайвих очей. Дітей у подружжя поки що немає.

Вас також можуть зацікавити новини: